Jeugd & Kinderen

Als kerk vinden wij het belangrijk dat kinderen en jongeren zich thuis voelen in de kerk. Daarom organiseren wij verschillende activiteiten voor alle leeftijdsgroepen, van babyoppas tot tienerclub. Hieronder vindt u een overzicht van alle activiteiten per leeftijdsgroep.

OPPAS

Tijdens elke dienst is er oppas voor de hele kleintjes van 1 tot 3. De gemeente beschikt over een ruime oppasruimte waar tijdens de dienst de kinderen op een speelse manier worden vermaakt. Ook is er een aparte ruimte voor het geven van borstvoeding en een ruimte waar de baby’s eventueel in daarvoor bestemde kleine bedjes kunnen slapen. Zo kunt u met een gerust gevoel uw baby achterlaten en de kerkdienst of bijbelstudie meemaken.

ZONDAGSSCHOOL (OM 11:00 UUR)

Elke zondagochtend zijn alle kinderen, van 3 tot 12 jaar, welkom in de zondagsschool. De kinderen maken op hun eigen leeftijdsniveau kennis met verhalen uit de Bijbel. Ze leren op een toegankelijke manier wie God is en wat Hij doet. Elke week gaan kinderen aan de slag met een knutselwerkje of een speel-leer-activiteit. Ook worden er christelijke kinderliedjes gezongen en is er tijd en ruimte voor een persoonlijke aandacht en een praatje.

KINDERKERK (OM 18:00 UUR)

In de kinderkerk zijn alle kinderen welkom van 3 tot 12 jaar. Tijdens de kinderkerk krijgen de kinderen een korte preek die speciaal is toegespitst op de behoeften van de kinderen. Er worden bijbelverhalen behandeld, christelijke kinderliedjes gezongen, en regelmatig gaan de kinderen ook aan de slag met knutselwerkjes of leren ze op creative wijze een Bijbeltekst.”